Den perfekte morgenmad ♡

Drømmen er nu tættere på virkeligheden♡

Kære jer,

Jeg afsluttede forleden min bacheloruddannelse, og kan nu kalde mig BA i psykologi, pædagogik og uddannelsesstudier – fantastisk! Det betyder at mit “nye” arbejdsliv for alvor er gået i gang, og som jeg før har nævnt, vil det fra nu af komme til at handle 100% om min kærestes og min sociale sportsapp, Driven, som vi formegentlig udgiver her til efteråret. Vi har de sidste dage arbejdet intenst på at forberede testperioden af vores første beta-version, som vi regner med går i gang i starten af august.

Det er lidt vildt at tænke på, for selvom det er en testperiode, betyder det jo stadig, at vores første potentielle brugere er ombord. Vi har arbejdet benhårdt på projektet gennem de sidste ti måneder, så det er både meget spændende og også lidt angstprovokerende, at vi snart skal have feedback på alt det, vi har opbygget, besluttet og udformet.

Hvis du selv er i en situation, hvor du enten har mistet træningsmotivationen og gerne vil finde en træningsmakker med samme interesser, niveau, køn eller alder, eller måske lige er flyttet til en ny by og ikke kender de utallige muligheder der er for at dyrke sport i dit nærområde, skal du være mere end velkommen til at deltage!

Selve testen går blot ud på at prøve app’en af, og sende noget feedback tilbage til os pr. mail. Du kan signe up her.

Jeg glæder mig så meget til at dele ud af vores løbende erfaringer, forbedringer og oplevelser i forbindelse med app’en ♡

Kys for nu

_k8a9358562

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Den perfekte morgenmad ♡