Countdown til vores iværksætterprojektets første testperiode♡

Fem råd til at holde træningsmotivationen oppe♡

Kære jer ♡

Vi kender det allesammen; nu bliver vejret varmere, og det betyder drinks, øl og is i solen. Januars fornyede motivation er long gone, hvilket resulterer i, at man bare ikke rigtig rykker sig i sin træning. Hvis man overhovedet får trænet. Målet synes længere væk end hidtil.
Derfor er det nu, det er mere vigtigt end nogensinde at være trodsig, hænge i og finde stoltheden frem fra det indre. Her kommer fem råd til at genfinde den sidste motivation der skal til, for at nå i mål med bikinikroppen.

1) Tjek modebladenes kulørte forsider ud, og blive inspireret af de stærke og seje kvinder, der sætter rammerne for dette års trends. Hvem vil ikke gerne se sådan ud?Ved at kigge på andre, der måske har nået det mål du selv ønsker, hjælper du din stædige, indre stolthed frem. Fanme nej, om is og rosévin skal stå i vejen for at opnå det samme som dem.

2) Spis mindre portioner. Så snart du tænker over dine portionsstørrelser og anretter den mængde mad, der er passende for dig, på forhånd, er du nået et godt stykke hen ad vejen. Personligt har jeg tendens til at overspise; det vil sige, at jeg bliver ved med at spise, selvom jeg er mæt, fordi der stadig er mad på min tallerken. Sørg derfor for på forhånd at sætte dig for, hvor meget du kan tillade dig at spise, og husk at stoppe når du ikke længere er sulten. Det vil i løbet af kort tid give + på den rigtige konto. Husk også, at det ikke er andre der bestmmer hvad du kommer i munden. Beslutningen er i sidste ende ene og alene din!

3) Distraher dig selv under træningen. Efter en omgang styrketræning er det altid en god idé at dyrke cardio i minimum en halv times tid, for at få det mest optimale ud af din træning. Problemet er ofte bare, at cardio er super kedeligt, og samtidig går det bare så langsomt, fordi man kun kan tænke på hvor hårdt det er. Tag din telefon og et sæt høretelefoner med, og sæt din yndlingsserie på mens du dyrker cardio. På denne måde ryger opmærksomheden over på noget langt mere interessant, og du kan pludselig opdage, at du har stået på stepmaskinen i en halv time, selvom det føltes som ti minutter. Dermed kan du få et mentalt frirum, samtidig med at kiloerne rasler af. Win-win situation!

4) Giv dig selv en ugentlig cheatday, så det hele ikke bare bliver surt arbejde. Sæt dig for, at du vil spise sundt. Du ved godt hvad det vil sige, det er bare pisse hårdt arbejde – og det kan man ikke holde til i længden. Der skal også være plads til en kage, dit yndlingsfranskbrød eller en god vin. Ved på forhånd at afsætte én dag til at spise præcis hvad du har lyst til, systematiserer du dine måltider; både de gode og de mindre gode. På denne måde kan det ikke løbe helt af sporet, og du ender derfor ikke tilbage i den gamle rille, som du plejer.

5) Træn så tidligt på dagen som muligt, så det er overstået – også selvom det kræver, at du skal endnu tidligere op. Vi kender det allesammen; man møder på arbejde/på studie, kommer hjem, spiser, og skal så lige ligge på sofaen i ti minutter inden træningen kalder. Det resulterer bare i, at man ikke kommer afsted. Hver gang. Sådan er det bare. For svært. Derfor er det en virkelig god idé at få det overstået så tidligt som muligt, så resten af dagen er fri til at dyrke den gode samvittighed.

Jeg håber, disse råd vil hjælpe dig lidt på vej til af finde eller genfinde motivationen, så du kan nå dine mål ♡ Kys!

18260703_10211137475366503_2049487739_o

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Countdown til vores iværksætterprojektets første testperiode♡