Fullbody eller split workout? ♡

Guide til den perfekte booty workout ♡

Hej ladies,

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele en typisk booty træning med jer, da jeg får flest henvendelser vedrørende bentræning. Følgende program er fra Tammy Hembrows bootyprogram, hvortil jeg selv tilsætter en tre – fire ekstra øvelser. Jeg kører ikke længere hendes program slavisk, men bliver blot inspireret derefter. Programmet er fantastisk fordi du både rammer baller, for- og bagsiden af lånene, samtidig med at dette både sker ved pres og træk øvelser.

Programmet ser således ud:

• 3 X 12 Barbell squat
• 3 X 12 Split squat (pr. ben)
• 3 X 12 Leg press
• 3 X 12 Back extension
• 3 X 12 Hip Thrust
• 3 X 15 Cable kick back
(Mine tilførte øvelser)
• 3 X 20 Glute kickback (with resistance bands)
• 3 X 20 Fire Hydrant (with resistance bands)
• 3 X 20 Hip Abduction (with resistance bands)

Du kan se det meste af programmet her

Rigtig god fornøjelse. Jeg håber, du kan finde lidt inspiration til din næste bentræning ♡

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Fullbody eller split workout? ♡