Nu er det officielt; jeg har indgået et samarbejde med... ♡

Så blev det virkelighed! Jeg har taget en kæmpe beslutning♡

Hej kære læsere,
Jeg er helt oppe at køre, for jeg har taget en stor beslutning, så den vil jeg dele med jer ♡
Jeg er i gang med at skrive min bachelor i pædagogik og psykologi på RUC, og er færdig her til juni. Jeg har været meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle læse direkte videre på kandidaten, eller om jeg skulle lave noget andet i et stykke tid. Efterhånden som Driven (vores kommende sportsapp) blev til virkelighed, indså jeg, at der forelægger et fuldtidsarbejde i fremtiden. Dog ville jeg stadig gerne få en masse ud af året, og jeg har derfor over en længere periode overvejet, om jeg skulle læse til personlig træner. Nu har jeg taget den endelige beslutning og tilmeldt mig kurserne, både til personlig træner og kostvejleder. Det bliver så spændende, og jeg glæder mig virkelig meget. Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke bare dropper den akademiske verden til fordel for at blive personlig træner, for det er ikke umiddelbart min plan at blive det, sådan i almindelig forstand. Jeg tager disse uddannelser fordi jeg dels selv gerne vil blive klogere og bruge den viden jeg tilegner mig, i min træning, og dels fordi jeg godt kunne tænke mig et større, mere holistisk billede på sundhed. I min uddannelse på universitetet lærer jeg om psykisk sundhed og hvordan mennesket tænker og agerer. Jeg føler derfor at jeg mangler noget mere konkret viden om, hvordan mennesket fungerer og hænger sammen, sådan rent fysisk. Jeg er af den overbevisning, at psykisk og fysisk sundhed hører sammen og ikke kan skilles ad eller ses på alene, og derfor giver disse uddannelser rigtig god mening for mig. Jeg håber, at den viden jeg får gennem uddannelserne kan resultere i, at jeg en dag selv kan lave noget, hvor jeg kan kombinere fysisk træning og vejledning i sundhed med psykologiske og pædagogiske aspekter. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang om et par måneder. Jeg håber, I har lyst til at følge min rejse.
Kys for nu ♡

ny

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Nu er det officielt; jeg har indgået et samarbejde med... ♡