Protein bananbrød ♡

Nu på YouTube…♡

Kære læsere ♡

Som nogle måske har indtryk af, kan jeg ikke sidde stille i to minutter, før der skal ske noget nyt. Det nyeste jeg har fundet på er, at jeg har oprettet en YouTube kanal. Ind til videre har jeg kun delt træningsvideoer på max ét minut, som jeg også har delt på Instagram. Da jeg skal aflevere min bachelor i psykologi om en måneds tid, har jeg ikke tid og overskud til at gøre mere ud af det lige nu og her, men jeg vil forsøge at lave nogle længere og mere uddybende videoer til sommer. Målet med min YouTube kanal er, at kunne inspirere jer til forskellige, varierende træninger, med begrundelse for sammensætningen af øvelser, fokus på muskelgrupper mm. Jeg håber, I vil kigge med ♡
I kan finde min YouTube kanal her.

Kys for nu ♡

18110603_10211069334823032_1570684282_n

   

1 kommentar

  • Det ville være mere overskueligt, hvis du redigerede dine videoer sammen, så dem du har lavet med legdayer én video fx.. 🙂 Og så kunne det også være sjovt at se, hvad du spiser i løbet af en dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Protein bananbrød ♡